sâmbătă, 5 noiembrie 2016

Betonul amprentat in pavarea teraselor

Pavaj din Beton Amprentat pentru Terase

Betonul amprentat este un pavaj realizat cu ajutorul unor matrite de diferite forme si texturi pe o suprafata de beton crud. Cu ajutorul acestora se reproduc/imita diferite materiale utilizate in pavari: piatra, caramida, gresia, ardezia, granitul sau lemnul.
Terasa Beton Amprentat in Timisoara, Timis, Lugoj, Recas, Jimbolia, Deta - Telefon: 0748.550.466
Terasele realizate cu pavaj din beton amprentat sunt terase deosebit de rezistente si cu o multime de avantaje mecanice, decorative si economice. Sunt rezistente la inghet dezghet, pot lua forma oricaui tip de pavaj cunoscut in Romania si se intretin usor.

Betonul amprentat este un pavaj ce poate fi realizat pe orice tip de suprafata: orizontala sau verticala, are si dezavantaje (ca orice alt tip de pavaj) insa in ceea ce priveste tipmul de executie, raportul calitate, pret, durabilitate si aspectul decorativ, acesta va poate depasi asteptarile...ceea ce il face cu siguranta un pavaj de top.

Alegeti cu incredere acest pavaj penru terasa dumneavoastra, deoarece in cazul in care este realizat de o mana priceputa si cu un minim de intretinere din partea dumneavoastra, terasa din beton amprentat poate rezista minim 10 ani de zile.
Locația: Piața Victoriei 3, Timișoara, Romania